Trött på mina gula tänder

Nej, nu är jag trött på mina gula och missfärgade tänder och funderar därför på att göra en tandblekning. En gång i tiden hade jag ett bländade vitt leende som jag var stolt över, idag skäms jag så mycket över mina fula tänder att jag knappt vågar le, och så kan jag ju inte ha det.

Först tänkte jag göra min tandblekning hos en tandläkare för att min tandblekning skulle bli ordentligt gjord, men efter att jag fick höra hur mycket det kostade gav jag genast upp den tanken. Det kostade tusentals kronor. Jag började därför googla lite på nätet för att se vad en tandblekning i hemmet skulle kosta och för att kolla om tandblekning hemma verkligen gav ett bra resultat utan bieffekter. Jag hittade då en sajt som är specialiserad på just tandblekning som heter blekatändernahemma.com och där fann jag all info jag ville ha om tandblekning.

Det visade sig att dagens tandblekning inte alls är skadlig för oss som inte har några tandköttsproblem och som inte är gravida. Jag har inga tandköttsproblem och jag är definitivt inte gravid eftersom jag är man. Dessutom fungerar en tandblekning i hemmet lika bra som vilken tandblekning som helst hos tandläkaren eller på kliniken. Jag kollade även upp dessa fakta på andra sajter och forum och det verkade verkligen stämma. Därför ska jag nu beställa mitt första tandblekningskit så att jag kan börja bleka tänderna hemma istället. Om du också funderar på att göra en tandblekning hemma rekommenderar jag att du också spanar in blekatändernahemma.com, du kommer garanterat inte att ångra dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *